Yritys

Jaakkola Arkkitehdit aloitti toimintansa vuonna 1985 nimellä Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola. Jaakkola Arkkitehdit työskentelee johtavien rakennusyhtiöiden kanssa ja työllistää yli kaksikymmentä arkkitehtia ja suunnittelijaa. Suunnittelutoiminnan päämääränä on saavuttaa arkkitehtonisesti korkeatasoisia ratkaisuja, jotka ovat toimivia, kokonaistaloudellisia ja ympäristötietoisia. Kestävän kehityksen ja positiivisten ympäristövaikutusten rinnalla yhtiön päämääränä on mielenkiintoisen kaupunkitilan luominen ja maankäytön järkevä suunnittelu sekä rakennusten toiminnallisuus. Pyrimme korkeatasoiseen arkkitehtuuriin, jossa otetaan huomioon inhimillinen mittakaava.

Kilpailumenestys

Menestyminen lukuisissa arkkitehtuurikilpailuissa osoittaa, että olemme onnistuneet kokoamaan osaavan työyhteisön, jota yhdistää vankka ammattitaito ja kunnianhimoinen suhtautuminen arkkitehtuuriin. Palkintosijoja on saavutettu yli 40 arkkitehtikilpailussa. Ensimmäisiä palkintoja yhtiöllä on 32.

Lue tarkempi lista palkinnoista täältä.

Meille töihin?

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Mikäli olet alamme rautainen ammattilainen tai hiomaton timantti, haluamme kuulla sinusta. Avoimet hakemukset voi lähettää Hannulle, Annikalle ja Turolle osoitteisiin hannu.jaakkola at ark-jaakkola.fi, annika.jaakkola at ark-jaakkola.fi ja turo.halme at ark-jaakkola.fi.