Kesäterveiset toimistolta

Kesäterveiset Jaakkola Arkkitehtien toimistolta! Vuoden 2023 lämpöhuiput ovat nyt takanapäin ja toimistomme väki palailee kesälomilta takaisin Tallbergin puistotielle. Kesän aikana kesätyöntekijät Venla ja Robin ovat avustaneet suunnittelijoita erinäisissä tehtävissä samalla saaden oppia eri luonteisista hankkeista. Jaakkola Arkkitehtien toimistolla on tavoitteen mukaisesti palkattu joka vuosi kesätyöntekijöitä, joista moni on jatkanut uraansa meillä opintojen ohessa ja sittemmin myös vakituisessa työsuhteessa opintojen jälkeen.

”Kesätyöntekijänä Jaakkola Arkkitehdeilla pääsee mukavaan ja ammattitaitoiseen työilmapiiriin” toteaa Robin Brandes – kolmannen vuoden rakennusarkkitehtiopiskelija Metropolia Ammattikorkeakoulusta.

”Työtehtäviimme tänä kesänä sisältyi monia eri asioita, ehkä mielenkiintoisimpana peruskorjaushankkeiden toteutuspiirustusten laadinta” kertoo Venla Leinvuo – toisen vuoden arkkitehtiopiskelija Aalto Yliopistosta.

Jaakkola Arkkitehdeilla Venla työskentelee kuudennetta vuottaan kesätyöntekijänä ja Robin vastaavasti ensimmäistään. Molemmat ovat intohimoisia opiskelijoita, jotka kokevat toimistoväen olevan kannustavia ja auttavaisia. Lähimpänä ohjaajana kesätyöntekijöille on toiminut Matias Virkamäki, joka on aloittanut uransa Jaakkola Arkitehdeilla vuonna 2016, silloin hänkin kesätyöntekijänä.

Mukavaa loppukesää ja syksyn odotusta kaikilta meiltä Jaakkola Arkkitehdeilla!

Tämän jutun kirjoitti kesätyöntekijämme Robin Brandes.