Uutisarkisto

Tutustu Jousenkaaren musiikkipainotteiseen kouluun

15.12.2022

Tutustu virtuaalisesti Espoon Tapiolaan valmistuneen Jousenkaaren koulun tiloihin. Vuonna 2022 käyttöön otetussa Jousenkaaren musiikkipainotteisessa alakoulussa on tilat 480:lle oppilaalle.

Kilpailuvoitto, Valkeavuoren kampus Kaarinaan

11.8.2022

Valkeavuoren kampuksen suunnittelu Kaarinaan käynnistyy! Jaakkola Arkkitehdit valittiin kilpailussa suunnittelemaan tilat, jotka NCC toteuttaa.

Kampinhuipun kokoustilat ja toimisto lomailee

4.7.2022

Tutustu peruskorjatun Kampinhuipun ja Kampinmäen ylimmän kerroksen kokous- ja saunatiloihin. Jaakkola Arkkitehdit lomailee heinäkuun ja toimisto aukeaa taas elokuussa.

Duodecimille uudet tilat jouluksi

23.12.2021

Duodecim Lääkäriseuran tilat peruskorjattiin ja sisustettiin Helsingin Kampissa sijaitsevan jugend-talon henkeä kunnioittaen.

Mercuria Helppi auttaa opinnoissa

13.9.2021

Mercuria on Vantaalla toimiva kauppaoppilaitos, jonka brändiväreistä inspiraationsa saanut Mercuria Helppi tarjoaa tukea opintoihin palvelutorin muodossa Vantaan Martinlaaksossa.

FinnArc julkaistu!

23.8.2021

Suomalaista arkkitehtuuria esittelevä FinnArc-kirja on nyt julkaistu sekä digitaalisena että painettuna versiona. Lue näköisversio täältä!

Kesätöissä arkkitehtitoimistossa

1.7.2021

Toimiston yhtenä tavoitteena on palkata joka vuosi kesätyöntekijöitä avustamaan vakituisia suunnittelijoita ja mahdollistamaan oppiminen työn ohessa. Kesätyöntekijät Venla ja Ilona esittäytyvät.

Vaisalan tuotekehitys saman katon alle

25.3.2021

Vaisalan uusi tuotekehitys- ja innovaatiotalo kerää yhteen aiemmin toisistaan erillään olleet yrityksen tuotekehityksen ja innovoinnin tilat.

Kilpailuvoitto, asuintaloja Kilterinmäkeen

1.3.2021

Olemme voittaneet kahdessa eri kutsukilpailussa asuinkerrostalojen suunnittelusta Vantaan Kilterinmäen alueelle. Suunnitteilla on neljä kerrostaloa Kilterinkujan kortteliin.

Tapiolan Aava ja Pikkujätti avasivat ovensa asiakkaille!

15.1.2021

Voimakkaan elämykselliset tilat ovat tarkkaan harkitut, klassisen tyylikkäät ja Pikkujätin puolelta iloisen leikkisät. Vieraile tiloissa virtuaalisesti videoiden kautta.